Menu
+421 944 169 485 ahoj@hiroas.sk
Bojnická 9426/18
831 04 Bratislava
„A to naozaj chcete poškodený billboard?“

„A to naozaj chcete poškodený billboard?“

Áno, čítate správne. Možno to znie ako žart, ale keď sme sa rozhodli pre náš najnovší marketingový projekt, mali sme jasnú predstavu – nájsť billboard, ktorý už prežil svoje. Nie, nešlo nám o to, aby sme šetrili na reklame, ale aby sme ukázali, že aj veci, ktoré sú na prvý pohľad poškodené, môžu byť cenným prostriedkom na komunikáciu.

Poškodený billboard na D1ke – príbeh za nápadom

Keď sme sa pustili do hľadania vhodného billboardu, rýchlo sme zistili, že nájsť ten správny „poškodený“ billboard v dobrej lokalite je oveľa náročnejšie, než sme si mysleli. Avšak tento krásavec, ktorý stojí vedľa D1 v smere do Bratislavy, nás okamžite zaujal. Pre mnohých by to bola len ďalšia reklamná plocha, ktorá už má najlepšie dni za sebou. Pre nás to však bol dokonalý kandidát na vytvorenie niečoho, čo upúta pozornosť a zanechá dojem.

V čom spočíva krása poškodeného?

V marketingu sa často snažíme ukázať perfekciu – dokonalé obrázky, úhľadné písma, bezchybné návrhy. Ale život nie je dokonalý a my sme chceli, aby náš billboard reflektoval práve túto realitu. Poškodenie, praskliny a opotrebenie – to všetko nám pomohlo vyjadriť autenticitu a odvahu ísť proti prúdu. Naša reklama nie je len o povrchnosti; je o príbehu, ktorý nesie.

Pretože kde iní vidia chyby, my vidíme krásu a riešenia. Tento poškodený billboard sa stal symbolom toho, ako pristupujeme k výzvam – nielenže ich prekonávame, ale nachádzame v nich nové príležitosti.

Naša vďaka patrí Billboardcenter.eu, ktorí s nami absolvovali toto kreatívne dobrodružstvo. Aj keď zo začiatku nad nami krútili hlavami, nakoniec pochopili našu víziu a pomohli nám ju zrealizovať. Spoločne sme ukázali, že aj niečo, čo je na prvý pohľad poškodené, môže byť v správnych rukách zdrojom inšpirácie a úspechu.

Poďme spolupracovať!

Čo sme sa naučili?

Tento projekt nás naučil jednu dôležitú vec – netreba sa báť inovatívnych nápadov, aj keď sa na prvý pohľad zdajú nezvyčajné alebo riskantné. Dôležité je veriť svojej vízii a byť pripravený presvedčiť ostatných, že stojí za to.

Takže, keď budete najbližšie prechádzať po D1ke a uvidíte náš billboard, spomeňte si na to, že aj to, čo sa zdá byť poškodené, môže byť neuveriteľne cenné. A kto vie? Možno vás to inšpiruje k tomu, aby ste aj vy videli krásu tam, kde ju iní prehliadajú.

Poďme spolupracovať!

Zdielať na Facebooku
Vyfiltruj si články podla kategórie
Naše ostatné články