Menu
+421 944 169 485 ahoj@hiroas.sk
Bojnická 9426/18
831 04 Bratislava
Prečo s nami spolupracovať?

Prečo s nami spolupracovať?

Predstavte si, že za menej ako dva roky dokážete zvýšiť počet sledovateľov na LinkedIne o viac než 400% – a to všetko bez jediného eura investovaného do reklám. V Hiroäs sme to dosiahli a pre jedného z našich klientov sme organicky zvýšili ich sledovanosť o 423%.

LinkedIn je pritom dôležitou platformou pre B2B marketing, kde až 80 % B2B leadov pochádza práve z tejto siete, čím sa stáva nevyhnutným nástrojom pre rast v podnikateľskom prostredí.

Do augusta 2024 tento nárast dosiahol už 423%.

Kto sme?

Hiroäs je digitálna agentúra so sídlom v Bratislave, ktorá už viac ako päť rokov prináša svojim klientom špičkové riešenia v oblasti marketingu. Naše portfólio zahŕňa desiatky úspešných projektov, ktoré sme realizovali pre rôzne segmenty trhu, od vzdelávacích inštitúcií až po e-commerce podniky. Venujeme sa správe sociálnych sietí, tvorbe webových stránok a e-shopov, ako aj efektívnemu riadeniu Google reklám. Naša filozofia je založená na hlbokom pochopení potrieb našich klientov a ich cieľových skupín, čo nám umožňuje vytvárať autentický a angažovaný obsah, ktorý skutočne oslovuje.

Dôležitosť správy sociálnych sietí

Ako ukážku správy sociálnych sietí sme vybrali nášho dlhoročného klienta – Duálna Akadémia. Pre Duálnu Akadémiu sme prostredníctvom cielenej správy sociálnych sietí dosiahli výrazný nárast sledovateľov a zapojenia, čím sme im pomohli efektívne komunikovať so študentmi aj rodičmi a obchodnými partnermi.

Facebook a Instagram:

Facebook a Instagram sú základnými platformami pre budovanie povedomia o značke a komunikáciu so širokou verejnosťou. Tieto siete sú ideálne na zdieľanie vizuálneho obsahu, ako sú fotografie a videá, ktoré podporujú emocionálne prepojenie s publikom.

Facebook Duálnej Akadémie za rok 2023: 

  • Za rok 2023 sme na Facebook Duálnej Akadémie uverejnili 221 príspevkov
  • Zlomili sme dlhodobo zastagnovaný počet sledovateľov
  • Dosiahli sme celkový dosah 1,2 milióna používateľov
  • Zobrazenia fanpage presiahli 1,8 milióna zobrazení
  • Kliknutia na príspevky: 37 000
  • Počet komentárov: 714
  • Počet zdieľaní príspevkov: 622
  • Počet reakcií na príspevky: 8 500
  • Počet pozretí videí: 46-tisíc

Instagram Duálnej Akadémie za rok 2023: 

  • Za rok 2023 sme na Instagram Duálnej Akadémie uverejnili 232 príspevkov
  • Získali sme 322 nových sledovateľov
  • Dosiahli sme celkový dosah 704-tisíc používateľov
  • Zobrazenia profilu presiahli 1,1 milióna používateľov
  • Profil si cielene vyhľadalo viac ako 13-tisíc používateľov
  • Počet like-ov: 14-tisíc
  • Počet komentárov: 127
  • Počet preklikov na web: 219
  • Počet uverejnených príbehov: 648
  • Počet uverejených reelsov: 35

Dosiahnime spoločne digitálny úspech

LinkedIn

LinkedIn je nenahraditeľným nástrojom pre firmy, ktoré chcú osloviť profesionálnu komunitu. Táto platforma je ideálna na zdieľanie odborného obsahu, noviniek z odvetvia a budovanie firemnej značky medzi profesionálmi.

Pre Duálnu Akadémiu sme prostredníctvom LinkedInu pomohli osloviť potenciálnych partnerov a zlepšiť ich reputáciu v očiach odborníkov.

  • Za rok 2023 sme na LinkedIn Duálnej Akadémie uverejnili 215 príspevkov
  • Získali sme 542 nových, organických sledovateľov
  • Navýšili sme sledovateľov o 344% 
  • Dosiahli sme celkový dosah 48-tisíc používateľov
  • Zobrazenia fanpage presiahli 95-tisíc zobrazení

Počet preklikov na web Duálnej Akadémie z LinkedIn za rok 2023 presiahol 20-tisíc kliknutí.

TikTok

TikTok je rýchlo rastúcou platformou, ktorá je obľúbená najmä medzi mladšími používateľmi. Vďaka svojej unikátnej schopnosti vytvárať virálny obsah sme pre Duálnu Akadémiu vytvorili niekoľko úspešných kampaní, ktoré sa rýchlo šírili a zvýšili povedomie o značke medzi mladými ľuďmi.

TikTok od roku 2024 spustil aj dlhoočakávané reklamy, ktoré v súčasnosti testujeme pre viacerých klientov.

Dosiahnime spoločne digitálny úspech

Prečo si nás vybrať na správu sociálnych sietí?

V Hiroäs veríme, že efektívna správa sociálnych sietí nie je len o zdieľaní príspevkov, ale o vytváraní obsahu, ktorý je autentický a relevantný. Našou snahou je stať sa predĺženou rukou vašej firmy – zisťujeme všetko, čo potrebujeme vedieť o vašej spoločnosti, pýtame sa otázky, a budujeme s vami priateľský vzťah. Týmto spôsobom dokážeme tvoriť príspevky a reklamy, ktoré pôsobia prirodzene a autenticky. Namiesto zakúpených (stockových) fotografií z sa snažíme vytvárať originálny obsah, ktorý lepšie vystihuje vašu značku.

S našimi klientmi vždy spolupracujeme na určení cieľovej skupiny. Prostredníctvom diskusií a analýz identifikujeme správne segmenty, na ktoré následne cielenie našich kampaní zameriame. Tento proces zabezpečuje, že vaše reklamy oslovia správnych ľudí v správnom čase, čo zvyšuje šance na úspešnú konverziu. (Čo je to konverzia?)

Tvorba webových stránok a e-shopov

Webová stránka alebo e-shop môže byť rozhodujúcim faktorom pri úspechu online podnikania. V Hiroäs sa špecializujeme na tvorbu webov a e-shopov, ktoré sú nielen esteticky príťažlivé, ale aj funkčné a optimalizované. Naše práce zahŕňajú responzívny dizajn, ktorý je jednou z najdôležitejších faktorov úspešnej webstránky, jednoduchú navigáciu, rýchle načítanie a skvelý používateľský zážitok.

Prečo je responzívny dizajn dôležitý?

Dosiahnime spoločne digitálny úspech

Správa Google reklám

V dnešnej dobe je Google reklama jedným z najefektívnejších spôsobov, ako osloviť potenciálnych zákazníkov. Naša agentúra sa zameriava na vytváranie a správu Google reklám, ktoré sú optimalizované pre maximálny návrat investície. Sústredíme sa na presné cielenie a používame najmodernejšie techniky, aby sme zaistili, že vaše reklamy budú viditeľné pre tých správnych ľudí.

Záver

Spolupráca s Hiroäs znamená mať za partnera tím odborníkov, ktorí sa postarajú o všetky aspekty vašej digitálnej prítomnosti. Od správy sociálnych sietí cez tvorbu webových stránok až po správu Google reklám – sme tu na to, aby sme vám pomohli rásť a dosiahnuť vaše obchodné ciele.

Dosiahnime spoločne digitálny úspech

 

Zdielať na Facebooku
Vyfiltruj si články podla kategórie
Naše ostatné články